Η πιο μαγική νύχτα του χρόνου με την Peppa Pig

Η πιο μαγική νύχτα του χρόνου με την Peppa Pig

Η αγαπημένη Πέππα συντροφεύει τους μικρούς αναγνώστες και τα Χριστούγεννα. Οι Εκδόσεις Anubis κυκλοφόρησαν Χριστουγεννιάτικες ιστορίες και παιχνίδια με την Πέππα και τον αδερφό της για να διαβάσετε με το παιδί κάτω από το δέντρο σας.

Εμείς δεν αφήνουμε από τα χέρια μας το βιβλίο της Peppa Pig ¨Η πιο μαγική νύχτα του χρόνου¨. Μια γιορτινή εικονογραφημένη ιστορία, γραμμένη σε χαρούμενα στιχάκια. Στην ιστορία το αγαπημένο γουρουνάκι βοηθάει τον Άγιο Βασίλη να αντιμετωπίισει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τη βραδιά των Χριστουγεννων ώστε να πάρουν όλοι τα δώρα τους!!

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς, εκείνη η μαγική μέρα του χρόνου που κάθε παιδί περιμένει έναν πολύ πολύ ξεχωριστό όσο και μυστικό επισκέπτη.

Η Πέππα και ο Τζορτζ τον περιμένουν κι αυτοί – μόνο που φέτος θα φροντίσουν επιπλέον με έναν απίθανο τρόπο ώστε να κάνουν όλα τα παιδιά… Χαρούμενες Γιορτές!

Μπορείτε να αποκτήσετε και εσεις το δικό σας αντίτυπο του βιβλίου ¨Η πιο μαγική νύχτα του χρόνου¨ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Anubis ΕΔΩ. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά και στους υπόλοιπους τίτλους της σειράς με ηρωίδα την Peppa Pig.

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα