Η πιο καλή απ’ όλες τις γιαγιάδες … Εκδόσεις Ψυχογιός

Η πιο καλή απ’ όλες τις γιαγιάδες … Εκδόσεις Ψυχογιός

Από τις πιο επιτυχημένες σειρές παιδικών βιβλίων των Εκδόσεων Ψυχογιός είναι ¨Η Φρουτοπαρέα¨. Το Νοέμβριο προστέθηκε στη σειρά, στην κατηγορία Μπανάνα, ένας ακόμη τίτλος, ¨Η πιο καλή απ’ όλες τις γιαγιάδες¨ του Μάκη Τσίτα. Η σειρά Μπανάνα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 2 έως 4 ετών, ιδανική για παιδιά προσχολικής ηλικίας καθώς οι ιστορίες είναι με περίπου 600 λέξεις.

Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στις γιαγιάδες, που σαν δεύτερες μανούλες μας αγαπάνε, μας φροντίζουν και μας προσέχουν από τη βρεφική ακόμη ηλικία.

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο

Είναι τυχερά όσα παιδιά έχουν γιαγιάδες. Αλλά είναι ακόμη πιο τυχερά όσα έχουν μια γιαγιά σαν τη δική μου!
Μαζί της περνάω πάντα υπέροχα: όταν πάμε στην παιδική, όταν φτιάχνουμε κουλουράκια ή μου μαγειρεύει το αγαπημένο μου φαγητό, όταν μεταμφιεζόμαστε ή παίζουμε επιτραπέζια, όταν διαβάζουμε βιβλία ή βλέπουμε παλιές φωτογραφίες, ή όταν πίνουμε κακάο με τις φίλες της
.

Είναι απ’ όλες τις γιαγιάδες η πιο καλή, κι εγώ την αγαπώ!

Μπορείτε να δείτε τη σειρά Φρουτοπαρέα και να αποκτήσετε το βιβλίο ¨Η πιο καλή απ’ όλες τις γιαγιάδες¨ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός ΕΔΩ.

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα