Η Οδύσσεια και Οι Θεοί του Ολύμπου με αναδιπλούμενες εικόνες

Η Οδύσσεια και Οι Θεοί του Ολύμπου με αναδιπλούμενες εικόνες

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφόρησαν μια υπέροχη σειρά με αναδιπλούμενες εικόνες. Το θέμα της σειράς, το αγαπημένο μας αυτό το διάστημα, η μυθολογία και η αρχαία Ελλάδα. Η σειρά απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 ετών και πάνω και οι μοναδικές αναδιπλούμενες εικόνες είναι σε εικονογράφηση της Ανδριάνας Ρούσου.

Εμείς ξεκινήσαμε το διάβασμα με το βιβλίο ¨Οι Θεοί του Ολύμπου¨ σε κείμενο της Μαρία Παπαδημητρίου. Μέσα στις σελίδες του εμφανίζονται με τις pop-up εικόνες οι δώδεκα σημαντικότεροι θεοί που λάτρευαν οι αρχαίοι Έλληνες. Μαθαίνουμε πληροφορίες για τον κάθε θεό και στοιχεία για τη ζωή τους.

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο

Οι αρχαίοι Έλληνες λάτρευαν πολλούς θεούς, οι οποίοι, σύμφωνα με τον μύθο, ζούσαν στην κορυφή του Ολύμπου, του ψηλότερου βουνού της Ελλάδας. Οι κυριότεροι θεοί του ήταν δώδεκα, έξι γυναίκες και έξι άντρες. Γνωρίστε τους σε αυτό το μαγευτικό βιβλίο με εικόνες που «ζωντανεύουν»!

Συνεχίσαμε το ταξίδι μας με τα βιβλία με αναδιπλούμενες εικόνες με το βιβλίο ¨Η Οδύσσεια¨ σε κείμενα της Ράνιας Μπουμπουρή. Μπροστά μας ξεπετάγονται οι περιπέτειες του Οδυσσέα μέχρι να φτάσει στην πολυπόθητη Ιθάκη. Οι Σειρήνες, η Κίρκη, η Σκύλλα και η Χάρυβδη ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια του μικρού αναγνώστη που έρχεται σε επαφή με την Οδύσσεια του Ομήρου με έναν εύκολο και απόλυτα κατανοητό κείμενο.

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο

Ταξιδέψτε μαζί με τον πολυμήχανο βασιλιά Οδυσσέα, που επιστρέφει στην Ιθάκη ύστερα από τον Τρωικό Πόλεμο, και δείτε τις περιπέτειές του να «ζωντανεύουν» σε αυτό το συναρπαστικό βιβλίο!

Μπορείτε να αποκτήσετε τα δικά σας αντίτυπα των βιβλίων με αναδιπλούμενες εικόνες από τις Εκδόσεις Ψυχογιός με ένα κλικ πάνω στον κάθε τίτλο, ¨Οι Θεοί του Ολύμπου¨ και “Οδύσσεια. Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία ¨Αρχαία Μνημεία¨ και ¨Οι Άθλοι του Ηρακλή¨ .

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα