Η Μυθολογία μέσα … από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Η Μυθολογία μέσα … από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Είστε λάτρεις της μυθολογίας; Εάν ναι σας έχουμε την τέλεια πρόταση. Οι Εκδόσεις Ψυχογιός πρόσφατα έχουν κυκλοφορήσει μια ενδιαφέρουσα συλλογή. Έχετε στην διάθεση σας να μελετήσετε θεματικές όπως Ο Ηρακλής και η Οδύσσεια με ένα όμορφο τρόπο, μέσω των αναδιπλωμένων εικόνων. Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες αναδεικνύονται σε μορφή 3D οι εικόνες της ιστορίας γεγονός που κεντρίζει τον ενδιαφέρον των παιδιών. Αυτά που εμείς ξεχωρίσαμε είναι  τα ΄΄Αρχαία μνημεία΄΄ και ΄΄Οι Άθλοι του Ηρακλή΄΄. Απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 3 ετών και άνω και είναι η καλύτερη επιλογή για να γνωρίσουν τα παιδιά την μυθολογία και την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας. Αν σας φέρει ο δρόμος προς την Αθήνα μην χάσετε την ευκαιρία να έχετε στην τσάντα σας κάποιο από τα τεύχη της συλλογής. Θα είναι μια εξαιρετική εμπειρία για τους μικρούς μας φίλους.

Λίγα λόγια από το εξώφυλλο…

Αρχαία Μνημεία

Ακολουθήστε την αρχαιολόγο Ιππολύτη και τη γατούλα της σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στην Ελλάδα και δείτε έξι από τα πιο σπουδαία αρχαία μνημεία της χώρας μας να «ζωντανεύουν»!

Οι Άθλοι του Ηρακλή 

Ο Ηρακλής, που ήταν ξακουστός στα πέρατα του κόσμου για τη δύναμή του, είχε κατορθώσει να πραγματοποιήσει πολλούς και θαυμαστούς άθλους. Δείτε τους να «ζωντανεύουν» σε αυτό το συναρπαστικό βιβλίο!..

Θέλετε να γίνουν κομμάτι της βιβλιοθήκης σας; Εάν ναι επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα του Εκδοτικού CLICK ΕΔΩCLICK ΕΔΩ και κάποιο από τα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς σας.

Θα σας προτείναμε να ρίξετε και μια ματιά σε όλη την ενδιαφέρουσα συλλογή με τις αναδιπλούμενες εικόνες ΕΔΩ.

Περιμένουμε τα σχόλια σας!

Καλή σας Ανάγνωση!!!

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα