Η Μίσα κάνει φίλους

Η Μίσα κάνει φίλους

Από τις νέες κυκλοφορίες παιδικών βιβλίων των Εκδόσεων Ψυχογιός για το φθινόπωρο ξεχωρίζει ¨Η Μίσα κάνει φίλους¨ του Τομ Περσιβαλ, ένα βιβλίο που επεξεργάζεται τις ανθρώπινες σχέσεις και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3 – 4 ετών. Το βιβλίο πραγματικά τραβάει τον μικρό αναγνώστη από το υπέροχο χρώμα του εξωφύλλου και την εξαίρετη εικονογράφηση που σταδιακά γίνετε πιο φωτεινή όπως και η διάθεση της Μίσα.

Η Μίσα ένα κορίτσι με ταλέντο που λατρεύει να φτιάχνει πράγματα αλλά με μια μεγάλη δυσκολία ….να αποκτά φίλους με αποτέλεσμα να μένει μόνη της. Αποφασίζει, λοιπόν, να αξιοποιήσει το ταλέντο της στη χειροτεχνία και να φτιάξει τους δικούς της αστείους φίλους όπου πραγματικά νιώθει άνετη μαζί τους. Σε ένα πάρτυ όμως η δυσκολία της Μίσα να κάνει νέους φίλους, πραγματικά παιδιά, είναι και πάλι εδώ….. και κάπου εκεί γνωρίζει τον Τζος. Ο νέος της φίλος αλλά και οι ¨χάρτινοι¨ φίλοι της Μίσα τη βοηθούν να γίνει φίλη και με τα υπόλοιπα παιδιά!!!

Η γλυκιά ιστορία της Μίσα μέσα από την πραγματικά υπέροχη εικονογράφηση μας δείχνει πόσο δύσκολο αλλά συνάμα και πόσο όμορφο είναι να έχουμε φίλους!!!

Μπορείτε να αποκτήσετε τη Μίσα από τις Εκδόσεις Ψυχογιός ΕΔΩ

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα