Η καθημερινότητα του Φοίβου!

Η καθημερινότητα του Φοίβου!

Σε προηγούμενο άρθρο, παρουσιάσαμε κάποια από τα βιβλία, των εκδόσεων Κεντικελένη , που αφορούσαν στην καθημερινότητα του Φοίβου, του μικρού μας φίλου. ( https://paramythoskopio.gr/?p=993 ) Στο παρόν άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε βιβλία με πρωταγωνιστή το μικρό μας Φοίβο και πως αντιμετωπίζει διάφορες καταστάσεις, όπως το γεγονός ότι γίνεται αδερφός, μένει χωρίς τη μαμά και το μπαμπά στο σπίτι και μαθαίνει να είναι τακτικό!

Ο Φοίβος και η μικρή αδερφούλα του!

Κι έρχεται αυτή η στιγμή, όπου ο Φοίβος παύει να είναι μοναχοπαίδι και γίνεται ο μεγάλος αδερφός!Πώς, όμως, θα αντιδράσει ο μικρός μας φίλος σ’ αυτή την ανακοίνωση; Πώς θα του εξηγήσουν οι γονείς του ότι δεν “κινδυνεύει” από τη μικρή του αδερφούλα, που “έρχεται”;

Ο Φοίβος κι ο μπέιμπι-σίτερ!

Ο μπαμπάς κι η μαμά πρέπει να βγούνε έξω χωρίς το Φοίβο! Μια μικρή στεναχώρια κι άλλη τόση ζήλια, θα κάνουν το Φοίβο να αντιδράσει στην απόφαση των γονέων του να μην τον πάρουν μαζί τους… μέχρι που γνωρίζει τον Φίφη, που έχει ένα μεγάλο, πράσινο πατίνι…

Ο Φοίβος μαθαίνει να μην είναι ακατάστατος!

Η κυρία Λίζα, η καλή δασκάλα, παρέα με τη μαϊμού τον Τσιπ μαθαίνει, με ένα τρόπο μαγικό, στα μικρά της κουνελάκια να είναι τακτικά, αρχίζοντας από ο συμμάζεμα της τάξης τους… Έχοντας σύμμαχο μια φλογέρα, η κυρία Λίζα κάνει τους μικρούς της μαθητές να τακτοποιήσουν την τάξη τους στο πι και φι!

Κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Κεντικελένη!!

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα