Η ιστορία της φύσης, Το πρώτο μου βιβλίο για την προστασία της Γης … από τις Εκδόσεις Μίνωας

Η ιστορία της φύσης, Το πρώτο μου βιβλίο για την προστασία της Γης … από τις Εκδόσεις Μίνωας

Τα παιδιά στις ημέρες μας δεν γνωρίζουν και δεν μπορούν να αντιληφθούν τους σοβαρούς κινδύνους που απειλούν την Γη μας. Έτσι, οι Εκδόσεις Μίνωας κυκλοφόρησαν ένα παιδικό βιβλίο που μιλά για την προστασία της Γης. Το ΄΄Η ιστορία της φύσης, το πρώτο μου βιβλίο για την προστασία της Γης΄΄  ανήκει στην γνωστή σειρά ΄΄Μαθαίνω τον κόσμο΄΄ και έχει γραφτεί από τους Γουίλιαμς Στιβ και Μπαρ Καθριν οι οποίοι έχουν ειδικευτεί στον κλάδο της βιολογίας και της οικολογίας αντίστοιχα. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για την ιστορία της φύσης και την σημασία της προστασίας της Γης. Επιπλέον, με απλό και κατανοητό λεξιλόγιο θα παρουσιαστούν τα προβλήματα που έχουν προκληθεί τόσο από τον άνθρωπο όσο και από την κλιματική αλλαγή. Τα έξοχα διατυπωμένα κείμενα σε συνδυασμό με την υπέροχη εικονογράφηση θα μάθουν στους μικρούς μας αναγνώστες τους τρόπους για να προστατέψουν τον κόσμο. Γι, αυτό τον λόγο το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 2 ετών και άνω. Σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο…

…Ταξίδεψε στον χρόνο για να μάθεις για τη διατήρηση της ζωής και τη σημασία της για την προστασία της Γης.

Διάβασε για την ιστορία της φύσης, τα προβλήματα που έχουν προκληθεί από τον άνθρωπο και τα οποία απειλούν το μέλλον μας, καθώς και για τις ευαισθητοποιημένες κοινότητες που ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη διάσωση του πλανήτη μας.

Μέσα από έξοχα διατυπωμένο κείμενο και υπέροχη εικονογράφηση τα παιδιά μαθαίνουν ότι η διαφύλαξη της ισορροπίας της φύσης αποτελεί το κλειδί για την προστασία του θαυμαστού κόσμου μας…

Θέλετε να το αποκτήσετε; Εάν ναι, επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα του Εκδοτικού με ένα CLICK ΕΔΩ ή κάποιο από τα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς σας.

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας!

Καλή Ανάγνωση!

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα