Η ζωή στη φύση και στο αγρόκτημα

Η ζωή στη φύση και στο αγρόκτημα

Οι Εκδόσεις Κεντικελένης μας προσφέρουν πολλά βιβλία κατασκευών. Εμείς αγαπάμε τις κατασκευές και με κάθε ευκαιρία κάτι θα φτιάξουμε. Πριν φύγουμε στο χωριό πήρα για τον μικρό το βιβλίο κατασκευών ¨Η ζωή στη φύση και στο αγρόκτημα¨. Το μεγαλύτερο βιβλίο κατασκευών όλων των εποχών με όλα τα αγαπημένα ζωάκια της φάρμας. Τα ζωάκια μέσα από τις ιστορίες τους μας καλούν να δημιουργήσουμε όμορφες κατασκευές και γιατί όχι να φτιάξουμε και εμείς δικές μας ιστορίες!!

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Οι μεγάλες εικόνες σας προσκαλούν να τις ανακαλύψετε Μπορείτε να ψάξετε τις λεπτομέρειες και να διηγηθείτε όμορφες ιστορίες! Φτιαγμένες σε μεγάλο σχήμα χρησιμοποιώντας μόνο χαρτόνια, οι εικόνες αυτές αποτελούν την πιο ωραία διακόσμηση για το σχολείο, το νηπιαγωγείο και το σπίτι. Στην αρχή του βιβλίου θα βρείτε ένα έξυπνο ποιηματάκι για τη ζωή στη φύση. Σε κάθε σκηνή υπάρχει μια μικρή ιστορία που μπορείτε να διηγηθείτε στα παιδιά. Στη συνέχεια αφήστε τη φαντασία τους να καλπάσει. Το Πατρόν είναι σε φυσικό μέγεθος και θα βρείτε επίσης λεπτομερείς οδηγίες κάνουν την κατασκευή των θεμάτων πανεύκολη. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει πρακτική θήκη για την αποθήκευση του πατρόν.  Μέσα στο βιβλίο θα βρείτε και μια γιγαντιαία αφίσα με όλες τις σκηνές του βιβλίου για να την χρωματίσουν τα παιδιά. Εμείς ξεκινήσαμε τις εργασίες μας από το χρωματισμό της αφίσας.

Αποκτήστε και εσείς το δικό σας αντίτυπο  του βιβλίου κατασκευών ” Η ζωή στη φύση και στο αγρόκτημα”  που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κεντικελένης ΕΔΩ.

Μας ενώνει η αγάπη και η ενασχόληση μας σε ότι αφορά τα παιδιά… Και μετά από πολλές σκέψεις και απόπειρες καταλήξαμε να δημιουργήσουμε το «Παραμυθοσκόπιο» μας, ένα ιστολόγιο με άξονα του το παιδί. Μέσα από αυτό θέλουμε να μοιραστούμε άρθρα και συμβουλές, κατασκευές και ιδέες για δημιουργική απασχόληση, προτάσεις παιδικών βιβλίων και παραμυθιών, συνταγές και διάφορα tips που μπορούν να συμβάλλουν στην καθημερινότητα μας. Αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας, όμως, είναι και η ιδιότητα μας ως παιδαγωγοί γι’ αυτό και θα συναντήσετε και άρθρα εκπαιδευτικού χαρακτήρα, που ευελπιστούμε, εκτός από τους γονείς, να φανούν χρήσιμα και σε συναδέλφους παιδαγωγούς - εκπαιδευτικούς.

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα