Η Γη κάτω από τα πόδια μου… από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Η Γη κάτω από τα πόδια μου… από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Έχετε σκεφτεί πως είναι η ζωή κάτω από τα πόδια μας;! Εγώ ποτέ, μέχρι που διάβασα το νέο βιβλίο από τις Εκδόσεις Ψυχογιός με τίτλο ΄΄Η Γη κάτω από τα πόδια μου΄΄.  Οι συγγραφείς είναι οι ΣΑΡΛΟΤ ΓΚΙΛΕΝ & ΓΙΟΥΒΕΡ ΖΟΜΕΡ και την εκπληκτική εικονογράφηση έχει επιμεληθεί ο YUVAL ZOMMER. Φυσικά, δεν θα ερχόταν στα χέρια μας, χωρίς την πολύτιμη βοήθεια της μεταφράστριας Αγγελικής Τζαβάρα. Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5  έως 8 ετών και είναι έτοιμο να λύσει όλες εκείνες τις απορίες των μικρών μας αναγνωστών για το τι υπάρχει κάτω από την γη που πατάμε. Το κείμενο είναι πολύ κατανοητό και δίνει τη ευκαιρία στους φίλους και στις φίλες μας να κάνουν ένα ταξίδι πολύ βαθιά κάτω από την Γη και να ανακαλύψουν την μαγεία που αυτή κρύβει. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που ο Guardian χαρακτήρισε το συγκεκριμένο αντίτυπο ως ένα από τα πιο σύγχρονα και κλασσικά βιβλία που υπάρχουν.

 

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο… 

…Όταν περπατάς στους δρόμους της πόλης, υπάρχουν πάντα τόσο πολλά να δεις και να ακούσεις. Όμως, σταματάς καμιά φορά για να κοιτάξεις κάτω; Αναρωτήθηκες ποτέ τι συμβαίνει κάτω από τα πόδια σου, βαθιά μέσα στη Γη;
Ταξίδεψε κάτω από τη Γη μέσα από τα στρώματα των πετρωμάτων της, φτάσε μέχρι τον πυρήνα του πλανήτη μας και βγες από την άλλη πλευρά. Υπάρχουν τόσο πολλά απίθανα πράγματα να δεις στη διαδρομή…

 

Είστε έτοιμοι για ένα ταξίδι στο εσωτερικό της Γης; Με ένα CLICK ΕΔΩ θα το κάνετε δικό σας ή επισκεφθείτε ένα από τα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς σας!

Στην συλλογή υπάρχει και ένα, ακόμη, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο ΄΄Ο Ουρανός πάνω απ΄ τα μάτια μου΄΄, θα το βρείτε ΕΔΩ

Καλή σας Ανάγνωση!!!

Περιμένω τις εντυπώσεις σας!

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα