Η αρπαγή της Ωραίας Ελένης… από τις Εκδόσεις Μίνωας

Η αρπαγή της Ωραίας Ελένης… από τις Εκδόσεις Μίνωας

Μια ακόμη αγαπημένη σειρά κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μίνωας με θέμα τη Μυθολογία. Η σειρά ¨Γνωρίζω τη Μυθολογία¨ της Ιωάννας Μπαμπέτα φέρνει τους μυθικούς ήρωες κοντά στα παιδιά. Ιδανική για παιδιά από 2 ετών και άνω. Η εικονογράφηση είναι του Θάνου Τσίλη.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και προστέθηκε στη σειρά το βιβλίο ¨Η αρπαγή της Ωραίας Ελένης“. Μέσα στις σελίδες του με μικρό και εύκολο κείμενο θα μάθουμε για την Έριδα και το Χρυσό Μήλο που έσπειρε τη διχόνοια ανάμεσα στις θεές. Θα γνωρίσουμε τον Πάρι που έμελλε να είναι η καταστροφή της Τροίας και την Ωραία Ελένη, που από γυναίκα του Βασιλιά της Σπάρτης μπήκε σε ένα καράβι για την Τροία. Η αρπαγή της Ωραίας Ελένης από τον Πάρι έδωσε αφορμή να ξεκινήσει ένας καταστροφικός πόλεμος, ο Τρωικός.

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο

Ο Πάρις ερωτεύτηκε την ωραία Ελένη με την πρώτη ματιά.
Αλλά κι εκείνη ένιωσε την καρδιά της τρελά να χτυπά.
Και όταν έκλεψε την Ελένη κι έφυγαν μακριά, ξεκίνησε
ένας πόλεμος καταστροφικός που κράτησε χρόνια πολλά.
Ας τους γνωρίσουμε!

Δείτε τη σειρά ¨Γνωρίζω τη Μυθολογία¨ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μίνωας με ένα κλικ στο σύνδεσμο. Μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας αντίτυπο του βιβλίου ¨Η αρπαγή της Ωραίας Ελένης¨ σε όλα τα βιβλιοπωλεία ή με ένα κλικ ΕΔΩ.

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα