Η έκτη αίσθηση του Ζακαρι Κλαουντσλι … από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Η έκτη αίσθηση του Ζακαρι Κλαουντσλι … από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Μια υπέροχη κυκλοφορία έφτασε μόλις σήμερα στα χέρια μας από τις Εκδόσεις Ψυχογιός. Από τον τίτλο του και μόνο, καταλαβαίνει κανείς οτι τα κείμενα θα εξιστορήσουν σημαντικά γεγονότα για ένα εξαιρετικό άτομο. ΄΄Η έκτη αίσθηση του Ζακαρι Κλαουντσλι΄΄ έχει γραφτεί από τον Σον Λασκ και θα σας κρατήσει συντροφιά αυτή την φθινοπωρινή περίοδο. Απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω και  ανήκει στην κατηγορία της ξένης βιβλιογραφίας και στα ιστορικά μυθιστορήματα καθώς μεταφραστής της συγκεκριμένης αφήγησης είναι ο Μιχάλης Μακρόπουλος. Ο ήρωες του είναι ντικενσιανής ποιότητας και την πλοκή του θα την χαρακτηρίζαμε ως απίθανη και μαγευτική. Πιστεύουμε ότι θα σας καθηλώσει!

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο…

...Ο Ζάκαρι Κλάουντσλι έχει ένα θαυμαστό χάρισμα. Όμως δεν είναι όλα τα χαρίσματα ευλογία…
Λίντενχολ Στριτ, Λονδίνο, 1754.
Ο Ζάκαρι Κλάουντσλι μεγάλωσε ανάμεσα σε γρανάζια κι ελατήρια στο εργαστήριο του πατέρα του, περιτριγυρισμένος από παράξενα και μαγευτικά αυτόματα με ωρολογιακό μηχανισμό. Είναι ένα ευτυχισμένο παιδί, λατρεμένο από τον πατέρα του τον Έιμπελ κι από τους τεχνίτες που τον βοηθούν στο ζωντάνεμα των δημιουργημάτων του.
Κι έχει επίσης ένα εκπληκτικό χάρισμα, μπορεί να βλέπει μες στην καρδιά και στο μυαλό των ανθρώπων. Ύστερα, όμως, ένα μοιραίο ατύχημα θα πάρει τον Ζάκαρι μακριά από το εργαστήριο και την οικογένειά του. Ο πατέρας του θα αναγκαστεί να κάνει ένα ταξίδι απ’ όπου δε θα γυρίσει ποτέ. Και, χρόνια αργότερα, μονάχα ο Ζάκαρι μπορεί να ανακαλύψει τι συνέβη.
Ένα όμορφα γραμμένο ιστορικό μυθιστόρημα μυστηρίου, για την αγάπη, την ελπίδα και την περιπέτεια που ζει κάποιος καθώς αναζητά τη θέση του στον κόσμο…

Εάν θέλετε να το αποκτήσετε επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα του Εκδοτικού CLICK ΕΔΩ ή σε κάποιο από τα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς σας.

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας και τα σχόλια σας!

Καλή σας Ανάγνωση!!!

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα