Ευτυχία είναι ένα καρπούζι πάνω στο κεφάλι σου

Ευτυχία είναι ένα καρπούζι πάνω στο κεφάλι σου

Η Κυρία Φωτεινή μοιάζει να είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος. Κάθε ξυπνάει και δείχνει τόσο ευτυχισμένη, που κάνει τις τρεις γειτόνισσες της να αναρωτιούνται.. Να αναζητούν το λόγο, που είναι πάντα χαμογελαστή. Αποφασίζουν, λοιπόν, να την παρακολουθήσουν για να μάθουν το μυστικό της ευτυχίας της! Έτσι, οδηγούνται σε απίστευτες γκάφες, που θα σας κάνουν να γελάσετε πολύ…

Ένα παραμύθι, που θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας οδηγήσει στο συμπέρασμα πως η ευτυχία κρύβεται στα πιο ασήμαντα πράγματα!!! Σε πράγματα, που, ίσως, για τους άλλους να είναι ανούσια..

Το όμορφο αυτό παραμύθι κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ και κυκλοφόρησε, μόλις, τον προηγούμενο μήνα…Είναι σίγουρο πως θα το λατρέψετε, όπως κι εμείς!

“Μα τι την κάνει τόσο ευτυχισμένη; Πρέπει επιτέλους να το μάθουμε”

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα