Εσύ κι Εγώ – Το πιο ωραίο παραμύθι του κόσμου … από τις Εκδόσεις Δεσύλλας

Εσύ κι Εγώ – Το πιο ωραίο παραμύθι του κόσμου … από τις Εκδόσεις Δεσύλλας

Σήμερα έφτασε στα χέρια μας ένα εκπληκτικό βιβλίο από τις Εκδόσεις Δεσύλλας.  Το ΄΄Εσύ κι Εγώ΄΄ είναι ένα υπέροχο αντίτυπο που έχει συγγράψει η Elisenda Roca, έχει εικονογραφήσει Guridi και έχει μεταφράσει Αντώνης Παπαθεοδούλου. Είναι ένα παραμύθι καταπληκτικό παράξενο, μα ταυτόχρονα υπέροχο και μοναδικό που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω. Σίγουρα δεν θα συναντήσετε ούτε μάγους, ούτε νεράιδες ούτε δράκους αλλά ο πρωταγωνιστής θα είσαι εσύ, ο μικρός μας αναγνώστης ή η μικρή μας αναγνώστρια. Εσύ κι εγώ, λοιπόν, θα είμαστε σ΄ αυτή την ιστορία έτσι όπως ακριβώς και ξεκινά. Θα γνωρίσουμε συναισθήματα και απορίες ενός μικρού παιδιού όταν επρόκειτο να αποκτήσει αδερφάκι. Ένα τρυφερό βιβλίο που μέσα από την φανταστική εικονογράφηση θα μάθουν όλα εκείνα τα παιδιά που θα αποκτήσουν παρέα μέσα από ένα παραμυθένιο και διασκεδαστικό τρόπο. Ψάχνετε τρόπο να ανακοινώσετε στο παιδάκι σας για το νέο μέλος; Αυτό το ανάγνωσμα είναι η καλύτερη λύση. Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο…

…Κρατάς στα χέρια σου το πιο ωραίο παραμύθι του κόσμου.

Και είναι το πιο ωραίο επειδή πρωταγωνιστείς εσύ. Ναι, ναι, εσύ μικρέ αναγνώστη, μικρή αναγνώστρια. Εσύ και το μωράκι που, όπου να ’ναι, έρχεται στο σπίτι, αν δεν έχει έρθει ήδη.

Σύντομα θα ανακαλύψεις πόσο υπέροχο και διασκεδαστικό είναι το να αποκτάς αδερφάκι, κι αυτό εδώ μπορεί να είναι το πρώτο παραμύθι που θα μοιραστείς μαζί του.

Ένα εικονογραφημένο βιβλίο το οποίο περιγράφει τα συναισθήματα, τις ανησυχίες και τον ενθουσιασμό που νιώθει ένα παιδί όταν ένα νέο μωρό έρχεται στο σπίτι. Τρυφερά και με χιούμορ, βοηθάει τα κορίτσια και τα αγόρια να ανακαλύψουν πόσο υπέροχο και διασκεδαστικό είναι το να αποκτάς αδερφάκι…

Εάν θέλετε να το αποκτήσετε επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα του Εκδοτικού με CLICK ΕΔΩ ή στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας. Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας! Καλή σας Ανάγνωση!!!

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα