Ερωτήσεις που κάνουν τα παιδιά

Ερωτήσεις που κάνουν τα παιδιά

Καθώς μεγαλώνουν τα παιδιά οι ερωτήσεις τους είναι όλο και περισσότερες και πολλές φορές δυσκολευόμαστε να απαντήσουμε. Ένας οδηγός που απαντάει σε πολλά ερωτήματα που ίσως δυσκολεύουν τους περισσότερους γονείς κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κεντικελένης και σίγουρα θα είναι ένα εργαλείο στα χέρια σας. Το βιβλίο ¨Ερωτήσεις που κάνουν τα παιδιά¨, της συγγραφέα  ΔΡ.Miriam Stoppard, μια από τις μεγαλύτερες ειδικούς στα καθήκοντα γονιών και στη φροντίδα των  παιδιών επεξεργάζεται και αναλύει τρόπους που μπορείτε να διαχειριστείτε τα ερωτήματα των παιδιών.

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο

Ερωτήσεις που κάνουν τα παιδιά και πως να απαντήσετε : ¨Γιατί πρέπει να πάω σχολείο?΄’ ‘Γιατί φαίνεται αστεία ? ‘ ‘Τι είναι διαζύγιο ?’                       Ο οδηγός των γονιών για να απαντήσουν σωστά στις δύσκολες ερωτήσεις που κάνουν τα μικρά παιδιά. Περιλαμβάνει  όλα τα θέματα για τα οποία τα παιδιά είναι πάντα περίεργα , από τη σεξουαλικότητα και την αναπαραγωγή μέχρι τις σχέσεις , τη θρησκεία και το θάνατο. Δίνει πρακτικές οδηγίες για το πόσα πρέπει να πείτε στο παιδί σας

Μπορείτε να αποκτήσετε και εσείς τον οδηγό ” Ερωτήσεις που κάνουν τα παιδιά¨”  που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κεντικελένης και θα σας βοηθήσει στη διαχείριση των δύσκολων ερωτήσεων με ένα κλικ ΕΔΩ.

Είμαι η Βούλα, ιδιοκτήτρια Παιδικού Σταθμού και ΚΔΑΠ στα Γρεβενά και η ενασχόλησή μου με την προσχολική εκπαίδευση ξεπερνάει τα 10 χρόνια. Mαμά της Στέλλας, του Δημήτρη και του Απόλλωνα. Και επειδή δεν έχω ησυχία, δεν μου έφταναν οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, αποφάσισα να συμμετέχω στη δημιουργία του «Παραμυθοσκόπιου».

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα