Ερωτήσεις που κάνουν τα παιδιά

Ερωτήσεις που κάνουν τα παιδιά

Καθώς μεγαλώνουν τα παιδιά οι ερωτήσεις τους είναι όλο και περισσότερες και πολλές φορές δυσκολευόμαστε να απαντήσουμε. Ένας οδηγός που απαντάει σε πολλά ερωτήματα που ίσως δυσκολεύουν τους περισσότερους γονείς κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κεντικελένης και σίγουρα θα είναι ένα εργαλείο στα χέρια σας. Το βιβλίο ¨Ερωτήσεις που κάνουν τα παιδιά¨, της συγγραφέα  ΔΡ.Miriam Stoppard, μια από τις μεγαλύτερες ειδικούς στα καθήκοντα γονιών και στη φροντίδα των  παιδιών επεξεργάζεται και αναλύει τρόπους που μπορείτε να διαχειριστείτε τα ερωτήματα των παιδιών.

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο

Ερωτήσεις που κάνουν τα παιδιά και πως να απαντήσετε : ¨Γιατί πρέπει να πάω σχολείο?΄’ ‘Γιατί φαίνεται αστεία ? ‘ ‘Τι είναι διαζύγιο ?’                       Ο οδηγός των γονιών για να απαντήσουν σωστά στις δύσκολες ερωτήσεις που κάνουν τα μικρά παιδιά. Περιλαμβάνει  όλα τα θέματα για τα οποία τα παιδιά είναι πάντα περίεργα , από τη σεξουαλικότητα και την αναπαραγωγή μέχρι τις σχέσεις , τη θρησκεία και το θάνατο. Δίνει πρακτικές οδηγίες για το πόσα πρέπει να πείτε στο παιδί σας

Μπορείτε να αποκτήσετε και εσείς τον οδηγό ” Ερωτήσεις που κάνουν τα παιδιά¨”  που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κεντικελένης και θα σας βοηθήσει στη διαχείριση των δύσκολων ερωτήσεων με ένα κλικ ΕΔΩ.

Μας ενώνει η αγάπη και η ενασχόληση μας σε ότι αφορά τα παιδιά… Και μετά από πολλές σκέψεις και απόπειρες καταλήξαμε να δημιουργήσουμε το «Παραμυθοσκόπιο» μας, ένα ιστολόγιο με άξονα του το παιδί. Μέσα από αυτό θέλουμε να μοιραστούμε άρθρα και συμβουλές, κατασκευές και ιδέες για δημιουργική απασχόληση, προτάσεις παιδικών βιβλίων και παραμυθιών, συνταγές και διάφορα tips που μπορούν να συμβάλλουν στην καθημερινότητα μας. Αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας, όμως, είναι και η ιδιότητα μας ως παιδαγωγοί γι’ αυτό και θα συναντήσετε και άρθρα εκπαιδευτικού χαρακτήρα, που ευελπιστούμε, εκτός από τους γονείς, να φανούν χρήσιμα και σε συναδέλφους παιδαγωγούς - εκπαιδευτικούς.

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα