Εκεί όπου ζουν τα όνειρα

Εκεί όπου ζουν τα όνειρα

Σε μια πόλη, μακρινή, ζούσαν πολλά όνειρα στις σκέψεις των κατοίκων της. Όμως, οι πιο πολλοί άνθρωποι ξεχνούσαν τα όνειρα τους κι έτσι τίποτα δεν άλλαζε στη ζωή τους. Για το λόγο αυτό, αποφάσισαν να φύγουν μακρυά από τους ανθρώπους, που τα ξεχνούσαν. Που λέτε να πήγαν; Θα γυρίσουν, άραγε, πίσω στους ανθρώπους;

Μέσα από τις 32 σελίδες αυτού του παραμυθιού αντιλαμβάνεται κανείς, πόσο σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν τα όνειρα στη ζωή μας. Θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους… Και…ειδικά σε μας, τα μεγάλα παιδιά, θα υπενθυμίσει πως δεν πρέπει να σταματάμε να ονειρευόμαστε… Άλλωστε…δεν κοστίζει τίποτα!

Ανήκει στις εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ και πρωτοκυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο! Μη χάσετε ευκαιρία… Αξίζει να το διαβάσετε!

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα