ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Βιογραφικό σημείωμα

Ο Απόστολος Διανέλος γεννήθηκε το 1964 και δραστηριοποιείται στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας .Η κύρια ασχολία του είναι η οργάνωση εναλλακτικών μορφών περιπέτειας μέσω της εταιρείας OVERLND, με έμφαση στην περιβαλλοντική ενημέρωση και εκπαίδευση, στις αρχές επιβίωσης στην άγρια φύση, στην αναγνώριση και τη μελέτη των βοτάνων και τη χρήση τους ,στην οργάνωση καταβάσεων rafting , οικο περιηγήσεων στη Βάλια Κάλντα με 4Χ4 , ορειβασίας ,ορειβατικού σκι, σπηλαιολογίας , τοξοβολίας κ.α. Σήμερα ζει μόνιμα στα βουνά της Πίνδου.

Το βιβλίο είναι ένα εγχειρίδιο για επιβίωση στην Άγρια φύση .

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΈΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ .160 σελίδες με 214 έγχρωμες φωτογραφίες και σκίτσα. 55 εδώδιμα, φαρμακευτικά και τοξικά βότανα, θάμνοι και δένδρα Προσανατολισμός. Κατασκευή καταφυγίων. Δημιουργία φωτιάς . Εύρεση νερού . Δημιουργία κιτ επιβίωσης . Αναγνώριση φιδιών κ.α Απώτερος στόχος είναι να μπορούμε να ζήσουμε χωρίς εξοπλισμό και προμήθειες. Ζούμε μόνο από αυτά που μας δίνει η φύση και το δάσος ειδικότερα .

Εάν αυτό είναι το ζητούμενο τότε ξεκινάει η διαδικασία επιβίωσης και το βιβλίο αυτό θα μας συνοδεύσει με ασφάλεια σε αυτό το ταξίδι.

Μας ενώνει η αγάπη και η ενασχόληση μας σε ότι αφορά τα παιδιά… Και μετά από πολλές σκέψεις και απόπειρες καταλήξαμε να δημιουργήσουμε το «Παραμυθοσκόπιο» μας, ένα ιστολόγιο με άξονα του το παιδί. Μέσα από αυτό θέλουμε να μοιραστούμε άρθρα και συμβουλές, κατασκευές και ιδέες για δημιουργική απασχόληση, προτάσεις παιδικών βιβλίων και παραμυθιών, συνταγές και διάφορα tips που μπορούν να συμβάλλουν στην καθημερινότητα μας. Αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας, όμως, είναι και η ιδιότητα μας ως παιδαγωγοί γι’ αυτό και θα συναντήσετε και άρθρα εκπαιδευτικού χαρακτήρα, που ευελπιστούμε, εκτός από τους γονείς, να φανούν χρήσιμα και σε συναδέλφους παιδαγωγούς - εκπαιδευτικούς.

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα