ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Βιογραφικό σημείωμα

Ο Απόστολος Διανέλος γεννήθηκε το 1964 και δραστηριοποιείται στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας .Η κύρια ασχολία του είναι η οργάνωση εναλλακτικών μορφών περιπέτειας μέσω της εταιρείας OVERLND, με έμφαση στην περιβαλλοντική ενημέρωση και εκπαίδευση, στις αρχές επιβίωσης στην άγρια φύση, στην αναγνώριση και τη μελέτη των βοτάνων και τη χρήση τους ,στην οργάνωση καταβάσεων rafting , οικο περιηγήσεων στη Βάλια Κάλντα με 4Χ4 , ορειβασίας ,ορειβατικού σκι, σπηλαιολογίας , τοξοβολίας κ.α. Σήμερα ζει μόνιμα στα βουνά της Πίνδου.

Το βιβλίο είναι ένα εγχειρίδιο για επιβίωση στην Άγρια φύση .

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΈΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ .160 σελίδες με 214 έγχρωμες φωτογραφίες και σκίτσα. 55 εδώδιμα, φαρμακευτικά και τοξικά βότανα, θάμνοι και δένδρα Προσανατολισμός. Κατασκευή καταφυγίων. Δημιουργία φωτιάς . Εύρεση νερού . Δημιουργία κιτ επιβίωσης . Αναγνώριση φιδιών κ.α Απώτερος στόχος είναι να μπορούμε να ζήσουμε χωρίς εξοπλισμό και προμήθειες. Ζούμε μόνο από αυτά που μας δίνει η φύση και το δάσος ειδικότερα .

Εάν αυτό είναι το ζητούμενο τότε ξεκινάει η διαδικασία επιβίωσης και το βιβλίο αυτό θα μας συνοδεύσει με ασφάλεια σε αυτό το ταξίδι.

Είμαι η Βούλα, ιδιοκτήτρια Παιδικού Σταθμού και ΚΔΑΠ στα Γρεβενά και η ενασχόλησή μου με την προσχολική εκπαίδευση ξεπερνάει τα 10 χρόνια. Mαμά της Στέλλας, του Δημήτρη και του Απόλλωνα. Και επειδή δεν έχω ησυχία, δεν μου έφταναν οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, αποφάσισα να συμμετέχω στη δημιουργία του «Παραμυθοσκόπιου».

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα