Δε φοβάμαι τα μικρόβια….

Δε φοβάμαι τα μικρόβια….

Η σειρά κατανόησης και ανάγνωσης Η Φρουτοπαρέα των Εκδόσεων Ψυχογιός είναι μια από τις αγαπημένες μας παιδικές σειρές. Τα θέματα και τα παραδείγματα τους είναι προσαρμοσμένα με την ηλικία και τις ανάγκες των παιδιών. Κύριο μέλημα τους να αγαπήσουν τα παιδιά το διάβασμα. Η Φρουτοπαρέα είναι μια ιδανική σειρά για χρήση στην Ευέλικτη Ζώνη – Φιλαναγνωσία αλλά και ως βοηθητικό εργαλείο για κάθε δάσκαλο.

Φυσικά, μόλις είδαμε το νέο βιβλίο της σειράς με συγγραφέα την αγαπημένη Ρένα Ρώσση – Ζαίρη δεν χάσαμε την ευκαιρία να το διαβάσουμε. Το παιδικό βιβλίο ¨Δε φοβάμαι τα μικρόβια¨ είναι στην κατηγορία της Φραουλίτσας. Δηλαδή μικρές ιστορίες μέχρι 1500 λέξεις και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 -6 ετών. Το ¨Δε φοβάμαι τα μικρόβια¨ μας μαθαίνει για την υγεία και την καθαριότητα… ταιριάζει απόλυτα με την εποχή μας!!! Η εικονογράφηση του Σπύρου Γούση μας θυμίζει κλασικά παραμύθια και αποδίδει με υπέροχο τρόπο τα μικρόβια. EXTRA Πολύ καλές συμβουλές και ιδέες για τους γονείς με στόχο την αγωγή υγείας στο τέλος του βιβλίου.

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο

H Nτανιέλα η κουνελίτσα ήταν συναχωμένη. Τα μικρόβια είχαν στήσει πάρτι μέσα στη μύτη της και, όποτε φταρνιζόταν, πετάγονταν έξω με αλεξίπτωτο, με ελικόπτερο, ακόμα και με αεροπλάνο. Κανένας συμμαθητής της δεν τα έβλεπε, εκείνα όμως προσγειώθηκαν στα μολύβια της Μάλιας, που ζωγράφιζε, στα δάχτυλα της Λαλαλού, που τα πιπίλιζε, στα δόντια του Φάνι, που έτρωγε τα νύχια του, και στο στόμα της Νταπ, που χασμουριόταν. Και τότε η Ντανιέλα θύμωσε πολύ.
Κι ετοιμάστηκε να πολεμήσει τα μικρόβια…

Μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας αντίτυπο από τις Εκδόσεις Ψυχογιός ΕΔΩ. Φυσικά μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό μας στο Instagram.

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα