Δε σου το δίνω!

Δε σου το δίνω!

Ένα μικρό αρκουδάκι, ο Φρίξος, δεν ήθελε να μοιράζεται τα παιχνίδια του με τους φίλους του! Τι κι αν προσπαθούσε να τον πείσει ο πατέρας του; Εκείνος τα ήθελε μόνο για τον εαυτό του! Τι θα γίνει, όμως, που θα τον κάνει να αλλάξει γνώμη; Τι ρόλο παίζει ένα έλκηθρο;

Ένα βιβλίο από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, που μιλάει για τις ανθρώπινες σχέσεις με τέτοιο τρόπο, ώστε να γίνεται κατανοητό από παιδιά ηλικίας 2-4 ετών. Ανήκει στη σειρά των φρούτων και έχει γραφτεί από την Μαριλίτα Χατζημποντόζη. Η εξαιρετική εικονογράφηση έχει γίνει από τον Γιώργο Σγουρό.

“Δικό μου είναι! Δε σου το δίνω! Δε σου το δίνω!”

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα