Γουινστον Επιστροφή στο σπίτι… από τις Εκδόσεις Ψυχογιός!!!

Γουινστον Επιστροφή στο σπίτι… από τις Εκδόσεις Ψυχογιός!!!

Σήμερα, η ημέρα μας ξεκίνησε πολύ όμορφα αφού ένα κουτί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός με Χριστουγεννιάτικο ύφος και χρώματα έφτασε στα χέρια μας. Ο ενθουσιασμός μας μεγάλος σε κάθε unboxing αφού τα βιβλία είναι μια μεγάλη μας αγάπη. Το βιβλίο που θα σας αναλύσω παρακάτω είναι το ΄΄Γουίνστον Επιστροφή στο Σπίτι΄΄. Τι να πρωτοσχολιάσω; Εξώφυλλο; Χρώματα; Περιεχόμενο; Όλα είναι μοναδικά! Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή.. Ο συγγραφέας την υπέροχης ιστορίας ακούει στο όνομα Άλεξ Τ, Σμιθ και την μετάφραση έχει επιμεληθεί η Σοφία Γρηγορίου. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω και αποτελεί συνέχεια του βιβλίου ΄΄Γουίνστον, ο ταχυδρόμος των Χριστουγέννων΄΄ , (μπορείτε να διαβάσετε λίγα λόγια για το βιβλίο ΕΔΩ). Ο Γουίνστον επιστρέφει, λοιπόν, με μια ιστορία με πολύ πολύ μυστήριο. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ένα άσπρο, γλυκό ποντικάκι που δεν διστάζει να μπαίνει σε περιπέτειες. Στο νέο τεύχος μια φιγούρα και ένα τραγούδι αναστατώνουν τον μικρό μας φίλο και ξεκινά την περιπέτεια για να αναζητήσει το άτομο που νιώθει ότι αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ζωής του.

Πόσο όμορφα είναι αυτά τα βιβλία που είναι γεμάτα από Χριστουγεννιάτικη μαγεία, αγάπη και θαλπωρή;! Επιλέξτε να κάνετε δώρο στα παιδάκια σας βιβλία με αντίστροφη μέτρηση ως τα Χριστούγεννα. Θα είναι υπέροχο κάθε μέρα να διαβάζετε και ένα κεφάλαιο με το μυστήριο ποντικάκι. Έτσι και εδώ η ιστορία έχει χωριστεί σε 24 και μισό κεφάλαια, ένα για κάθε μέρα μέχρι τα Χριστούγεννα. Προσέξτε, μην ξεχάσετε, το μισό και τελευταίο κεφάλαιο του βιβλίου να το διαβάσετε ανήμερα των Χριστουγέννων. Τα σημεία, όμως που με ενθουσίασαν περισσότερο είναι αυτά που ο Γουίνστον προσκαλεί τους αναγνώστες του να ζωγραφίσουν, να μαγειρέψουν, να φτιάξουν χιονονιφάδες και να γνωρίσουν έθιμα από όλο τον κόσμο. Πραγματικά, πρέπει να υπάρχει σε κάθε βιβλιοθήκη!

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο..

…Απομένουν πέντε ημέρες για τα Χριστούγεννα και ο Γουίνστον πρέπει να λύσει ένα Πολύ Περίεργο Μυστήριο: Ποια είναι αυτή η φιγούρα που κινείται θολά στις αναμνήσεις του; Το μόνο που ξέρει είναι ότι πρόκειται για κάποιον Πολύ Σημαντικό για εκείνον. Έτσι, ο Γουίνστον ξεκινά ένα ταξίδι στον κόσμο αναζητώντας μια μορφή από τις αναμνήσεις του, με τη βοήθεια παλιών αλλά και νέων φίλων.
Ένα χριστουγεννιάτικο μυστήριο γραμμένο σε είκοσι τέσσερα κεφάλαια (και μισό!), ένα για κάθε ημέρα του Δεκέμβρη ως τα Χριστούγεννα. Το κάθε κεφάλαιο συνοδεύεται από μια γιορτινή δραστηριότητα. Θα κατασκευάσετε στολίδια, θα ετοιμάσετε νόστιμες λιχουδιές, θα ανακαλύψετε χριστουγεννιάτικες παραδόσεις απ’ όλο τον κόσμο και πολλά πολλά ακόμα!…

Θέλετε να το αποκτήσετε; Κάντε το δικό σας με ένα CLICK ΕΔΩ από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Εκδοτικού ή αναζητήστε το σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Καλή μυστηριώδης ανάγνωση!!!!

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα