Γνωρίζουμε το Woodway Designs

Γνωρίζουμε το Woodway Designs

Μια εταιρεία που γνωρίσαμε από το Instagram και τελικά αγαπήσαμε είναι το Woodway Designs. Το ανακαλύψαμε στην αναζήτηση ποιοτικού μοντεσσοριανού και εκπαιδευτικού υλικού. Τα προϊόντα τους είναι φιλικά προς το περιβάλλον και μεγάλης αντοχής καθώς είναι όλα ξύλινα. Προμηθευτήκαμε, αρχικά, τον πίνακα αριθμών που ακόμη έχει περίοπτη θέση στο γραφείο του μικρού. Φυσικά ακολούθησαν και πολλά ακόμη που έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητα στον παιδικό αλλά και στο ΚΔΑΠ. Πίνακες προγραφής με γραμμές και γράμματα, αλφάβητος και τελευταία προστέθηκε και ένα μοναδικό παζλ ηλιοτρόπιο που τα παιδιά δεν άφηναν από τα χέρια τους.

Θέλετε να γνωρίσουμε το Woodway Designs;

Είναι ένα εργαστήριο στο Ηράκλειο Κρήτης που δημιουργεί ιδιαίτερες ξύλινες κατασκευές για κοινωνικές εκδηλώσεις, για το σπίτι, το γραφείο, για το παιδικό δωμάτιο, μοναδικό μοντεσσοριανό υλικό και όμορφα παιδικά πιάτα. Γενικότερα, ότι μπορείτε να φανταστείτε φτιαγμένο από ξύλο μπορείτε να τους το ζητήσετε και σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι.

Μερικά από τα αγαπημένα μας προϊόντα

Πάζλ Ηλιοτρόπιο – Μοναδική κοπή και πανέμορφα χρώματα. Βοηθά στη λεπτή κινητικότητα του παιδιού αλλά και στη συγκέντρωση, διότι κρατά το ενδιαφέρον του παιδιού μέχρι να το ολοκληρώσει.

Πλάκες αφής 2 όψεων – Περιλαμβάνουν 24 πλακίδια με τα Ελληνικά γράμματα, κεφαλαία από την μια και πεζά από την άλλη πλευρά, συγκεντρωμένα σε ένα κουτί στήριξης. Βοηθούν τα παιδιά να εξασκηθούν στον σχηματισμό των γραμμάτων, ψηλαφίζοντας με το δάκτυλο τους κάθε γράμμα. Η βαθιά χάραξη κάθε γράμματος έχει στόχο να αποτυπώνει στη μνήμη του παιδιού  το σχήμα του μέσω της αφής.

 

Πίνακες προγραφής – Οι πίνακες προγραφής  αποτελούν από τα καταλληλότερα εργαλεία για την προετοιμασία των παιδικών δακτύλων για τη γραφή. Εξασκούν τη λεπτή κινητικότητα καθώς το παιδί κρατά τη γραφίδα – μολύβι. Βοηθούν στον συντονισμό ματιού – χεριού. Συμβάλλουν στη δημιουργία μνήμης σχηματισμού γραμμάτων και αριθμών. Δημιουργούν αυτοπεποίθηση στις γνωστικές δεξιότητες των παιδιών, καθώς μαθαίνουν να γράφουν με αργό και διασκεδαστικό τρόπο. Στη σελίδα τους θα βρείτε:   Πίνακα γραφής με αριθμούς, Πίνακα γραφής με Κεφαλαία, Πίνακα γραφής με πεζά, Πίνακες γραφής με λατινικούς χαρακτήρες αλλά και προσωποποιημένους με το όνομα του παιδιού.

Ιδιαίτεροι και ιδανικοί για μικρότερες ηλικίες, σίγουρα θα σας πρότεινα να ξεκινήσετε με αυτούς είναι οι πίνακες προγραφής με Γραμμές και Σχήματα. Βοηθούν στην εξοικείωση με τις καμπύλες και τις γωνίες πριν τα παιδιά μπουν στον κόσμο των γραμμάτων.

Μπείτε στη σελίδα της Woodway Designs με ένα κλικ στο σύνδεσμο για να δείτε τα προϊόντα τους. Εμείς αγαπάμε το εκπαιδευτικό τους υλικό και σας το συστήνουμε!  Μην ξεχάσετε ότι μπορείτε να τα προσωποποιήσετε ζητώντας τους να σας χαράξουν το όνομα του παιδιού!! Ρίξτε μια ματιά και στα ξύλινα πιατάκια είναι πανέμορφα!!!

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα