Γιορτινά Παιχνίδια για αστέρια & ξεφτέρια

Γιορτινά Παιχνίδια για αστέρια & ξεφτέρια

Τα Χριστούγεννα εκτός από τις πολλές κατασκευές και τα παραμύθια, εμείς τιμούμε ιδιαίτερα και τα βιβλία δραστηριοτήτων. Θέλεις το κρύο που μας κάνει να μένουμε περισσότερο σπίτι, θέλεις τα έντονα χρώματα και τα εορταστικά σχέδια μας κερδίζουν πάντως και δεν τα αφήνουμε από τα χέρια μας… Από τα τελευταία βιβλία δραστηριοτήτων που έπεσαν στα χέρια μας είναι τα ¨Γιορτινά παιχνίδια για αστέρια & ξεφτέρια¨ της Χαράς Κατσαρή που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μίνωας. Ένα πολύ δημιουργικό βιβλίο, εναρμονισμένο με το Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών του Νηπιαγωγείο, με πολλές δραστηριότητες και αυτοκόλλητα κατάλληλο για παιδιά 4 ετών και άνω. Η χριστουγεννιάτικη εικονογράφηση είναι της Νίκης Λεωνίδου.

Οπλιστείτε με χρώματα και όρεξη και ξεκινήστε το δημιουργικό ταξίδι μέσα στο Δεκέμβρη. Κολλάμε στην πρώτη μέρα ένα αυτοκόλλητο κάθε μέρα και ξεκινάμε για τις δραστηριότητες…. Ζωγραφική, διαδρομές, προμαθηματικά, προγραφή, σπαζοκεφαλιές, γρίφοι και πολλές ακόμη δραστηριότητες που θα κάνουν το αστεράκι σας ξεφτέρι!!!

Μπορείτε να το προμηθευτείτε από τις Εκδόσεις Μίνωας ΕΔΩ. Ιδανική παρέα για όλες τις γιορτές !! Μην ξεχάσετε να δείτε και τους υπόλοιπους τίτλους της σειράς γεμάτους με φύλλα εργασίας!!

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα