Γιορτάζω – τραγουδώ, παίζω – δημιουργώ … από Εκδόσεις Άθως

giortazw-tragoudw-paizw-dimiourgw

Γιορτάζω – τραγουδώ, παίζω – δημιουργώ … από Εκδόσεις Άθως

Το έκτο βιβλίο της σειράς ¨Γιορτάζω – τραγουδώ, παίζω -δημιουργώ¨ της Μαρίνας Παλιάκη – Μπόκια και της Ελπίδας Παλιάκη – Ιεραπερίτη κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Άθως με δυο CD. Ένα βιβλίο που μέσα από όμορφους ύμνους, διηγήσεις, παιχνίδια και τραγούδια θα φέρει κοντά τα ήθη και έθιμα της γιορτής του Πάσχα στα παιδιά. Ένα μοναδικό εγχειρίδιο για το γονιό αλλά και τον εκπαιδευτικό.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

H  γιορτινή παρέα µε ύµνους και τραγούδια πανηγυρίζει και διαλαλεί το χαρµόσυνο µήνυµα της Ανάστασης, συντροφιά µε τους αγίους και τις αγίες της άνοιξης µέχρι και την… Πεντηκοστή! Το πρώτο μέρος του βιβλίου είναι αφιερωμένο στη Μεγάλη Εβδομάδα. Το δεύτερο περιλαμβάνει διηγήσεις για τις αναστάσιμες εμφανίσεις του Κυρίου, το πρωτότυπο τραίνο της Πεντηκοστής, την ιστορία των αγίων Ραφαήλ και Νικολάου μέσα από τη φωνή της γιαγιάς Βασιλικής Ράλλη, της αγίας Ματρώνας, της Ζωοδόχου Πηγής, του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, της αγίας Φωτεινής και άλλες μικρότερες.

Η έκδοση  περιλαμβάνει τραγούδια, ύμνους και παιχνίδια που θα απασχολήσουν τα παιδιά μας και θα τα εισάγουν στον εκκλησιαστικό κύκλο ως τη μέρα της Πεντηκοστής. Ανάμεσα στα τραγούδια αναφέρουμε τον Σπίνο, το Τσομπανόπουλο, Δόξα νά’χει πάσα μέρα.

Η εικονογράφηση της Αγγελικής Δελεχά καλύτερη από ποτέ με ένα εξώφυλλο που σε κάνει να θέλεις να γίνεις παιδί και να ανέβεις στο δενδρόσπιτο μαζί με τα παιδιά. Οι συντελεστές των 2 Cd μικροί και μεγάλοι, μια αληθινά γιορτινή παρέα για τα παιδιά μας, στο σπίτι αλλά και στο αυτοκίνητο.  Η τιμή διάθεσης εξαιρετικά συμφέρουσα για τον πλούτο του υλικού προσφέρεται.

Το βιβλίο τελειώνει με την φράση:
Στείλε μας το Πανάγιον σου Πνεύμα
να μας φέρει την ειρήνη!

Μπορείτε να προμηθευτείτε το δικό σας αντίτυπο του βιβλίου ¨Γιορτάζω – τραγουδώ, παίζω – δημιουργώ¨ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Άθως ΕΔΩ. Μην ξεχάσετε να δείτε και τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς καθώς και τις όμορφες Πασχαλινές τους εκδόσεις.

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα