Γενέθλια σε καραντίνα….με θέμα τα ζώα!!

Γενέθλια σε καραντίνα….με θέμα τα ζώα!!

Μέσα στην καραντίνα, λοιπόν, αρχές Απριλίου ήταν τα πρώτα γενέθλια του ανιψιού μου στην Ελβετία….Φυσικά του είχαν οργανώσει πάρτυ σε σπιτάκι στο βουνό με θέμα τα ζώα!! Εννοείτε πως εν μέσω κορονοϊου το πάρτυ ακυρώθηκε, τα μισά πράγματα του πάρτυ έμειναν στη Γερμανία…κλειστά σύνορα κ εκεί βλέπετε, αλλά τίποτα δεν τους πτόησε από τα να τα γιορτάσουν στο σπίτι μόνοι τους….με υπέροχο στολισμό και όλους εμάς σε βιντεοκλήση…Το σημαντικό είναι να μην χάνουμε στιγμές και να βρίσκουμε την μοναδικότητα σε όλα…. έτσι λοιπόν και αυτά τα γενέθλια ήταν σίγουρα διαφορετικά και μοναδικά!!!

Το θέμα είπαμε τα ζωάκια και η προετοιμασία είχε αρχίσει καιρό πριν, διότι ότι ετοιμάζαμε από Ελλάδα θα ταξίδευε για Ζυρίχη αρχές Μαρτίου, το ίδιο και οι παραγγελίες με τα αναλώσιμα του πάρτυ. Από εκτυπώσιμα του pinterest κατέβασα εικόνες από ζωάκια και διάφορα πλαίσια στο θέμα, τον αριθμό 1 φυσικά… τα εκτύπωσα, τα πλαστικοποίησα και τα έκοψα στα περιγράμματα. Τις μικρές εικόνες από ζωάκια τις κόλλησα πάνω σε οδοντογλυφίδες και ξυλάκια για να στολίσουν το μπουφέ (έμειναν άθικτα και θα περιμένουν για επόμενο πάρτυ). Μέσα σε πλαίσια με ζωάκια έγραψα το όνομα του μικρού για διακόσμηση και φυσικά δεν μπορούσαν να λείπουν τα αγαπημένα σημαιάκια, πλαστικοποιημένα και κολλημένα σε κορδέλα σχηματίζοντας το όνομα του παιδιού!!! Σε απλά γυάλινα βάζα κόλλησα εικόνα με ζωάκια με σκοπό να τοποθετηθούν μέσα τα μαχαιροπίρουνα και οι χαρτοπετσέτες!!! Από το στολισμό φυσικά δεν έλειπαν και τα μπαλόνια που ευτυχώς είχαν φτάσει!!!

Στην προετοιμασία του πάρτυ είχαμε σκεφτεί και δωράκια για τους μικρούς καλεσμένους και είχαν ήδη ετοιμαστεί οι συσκευασίες…. μικρά σακουλάκια craft και από έξω μια ζέβρα με το όνομα του μικρού…. μέσα είχαμε σκοπό να βάλουμε μια ζωγραφιά με ζώα τις ζούγκλας, μπογιές, γλυκίσματα, μπαλονάκια και καραμούζα!!

Ακόμη και τα σχέδια για την τούρτα άλλαξαν…. ευτυχώς όμως στέφθηκε με επιτυχία… μια έτοιμη λευκή τούρτα οι οποία στολίστηκε (από την αδερφή μου) με μια έτοιμη φιγούρα ζαχαρόπαστας (κατά τύχη την βρήκε στο super market) με ζωάκια της ζούγκλας και πολύχρωμη τρούφα!!

Διαφορετικά αλλά υπέροχα γενέθλια που μας γέμισαν συγκίνηση βλέποντας από το κινητό τον μικρό να σβήνει το πρώτο του κεράκι (η αλήθεια είναι ευτυχώς έχουμε και τα κινητά και δεν χάνουμε στιγμές), μόνο την τούρτα δεν δοκιμάσαμε και τα κρέατα που έψηνε ο μπαμπάς του στο μπαλκόνι….. ε μα πως πρώτα γενέθλια ήταν αυτά, εν μέσω καραντίνας αλλά με τα όλα τους!!!!

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα