Βόλτα με τη μαμά

Βόλτα με τη μαμά

Οι εκδόσεις ΔΙΑΠΛΟΥΣ έχουν εκδώσει ένα μοναδικό βιβλίο, που παρουσιάζει την, ιδιαίτερη, σχέση της μαμάς με το παιδί. Μια αγκαλιά με τη μανούλα, μια βόλτα μαζί της και παιχνίδια κρυφά από τον μπαμπά, κάνουν το παιδί να νιώθει ασφάλεια.

Ένα εξαιρετικό παραμύθι, που θα σας κάνει αναπολήσετε τις στιγμές με τις μανούλες σας, αν δεν έχετε παιδάκια, και θα σας κάνει να θέσετε νέους στόχους, αν είστε κι εσείς μανούλα! Τις μοναδικές εικόνες του παραμυθιού έχει επιμεληθεί η Ρένια Μεταλληνού!

Περιέχεται και cd με την αφήγηση του, από την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, με μουσική του Φώτη Μυλωνά και τραγούδι από τον Ηλία Λούγκο.

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα