Βάζουμε το βιβλίο στην ζωή μας..!!!

Βάζουμε το βιβλίο στην ζωή μας..!!!

Πριν λίγες μέρες, οι Εκδόσεις Μεταίχμιο παρουσίασαν, διαδικτυακά, τις νέες τους κυκλοφορίες. Μια παρουσίαση που έκρυβε πολλές εκπλήξεις! Με το χαρακτηριστικό τους μότο ΄΄Βάζουμε το βιβλίο στην ζωή μας΄΄ παρακινεί τους αναγνώστες να βάλουν το βιβλίο στην ζωή τους. Ανάμεσα στα όμορφα προϊόντα τους, υπήρχαν και βιβλία για παιδιά ηλικίας από 5 έως 10 και άνω χρονών.

Το πρώτο βιβλίο που έπιασα στα χέρια μου ήταν ΄΄Το παιδί και το άγαλμα του Άντερσεν΄΄ από την συγγραφέα Αγγελική Δαρλάση, σε εικόνες του Βασίλη Κουτσογιάννη. Ένα βιβλίο, με πρωταγωνιστή, τον παραμυθά, που έχουμε αγαπήσει όλοι από παιδιά, Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Η ιστορία λαμβάνει τόπο στο λιμάνι του Όντενσε, εκεί όπου το άγαλμα του Δανού παραμυθά βυθίστηκε στα νερά και με την παρουσία ενός παιδιού που βιώνει θαυμαστά γεγονότα. Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 και άνω και σίγουρα όσοι από εσάς το μελετήσετε θα ζήσετε τα γεγονότα σαν να είστε εκεί.

Το επόμενο βιβλίο που μελέτησα ήταν η ΄΄Περιπέτεια στην Αρχαία Ρώμη΄΄ του ΔΡ. Φρανσις Ντερκιν, σε εικόνες του Γκρεϊς Κουκ. Το συγκεκριμένο βιβλίο , είναι ένα ενδιαφέρον κόμικ με Ιστοριοναύτες, οι οποίοι ταξιδεύουν στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία για να ανακαλύψουν τα μυστικά του παρελθόντος και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7 ετών και άνω. Καθώς, το μελετήσετε θα γνωρίσετε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για την αρχαία Ρώμη και θα διασκεδάσετε με τις δραστηριότητες και τα παιχνίδια του.

Το τρίτο και τελευταίο βιβλίο του αγαπημένου Εκδοτικού είναι το δεύτερο μέρος της συλλογής ΄΄Ο Τόπος των Τεράτων, Σχολείο φαντασμάτων΄΄ από τον ΚΟPI ΜERIT σε μετάφραση Ειρήνη Παϊδούση και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 10 ετών και άνω. Μια απίστευτη ιστορία, από εκείνες που πυροδοτούν τη φαντασία και διαβάζονται αργά την νύχτα κάτω από τα σκεπάσματα.

Υ.Γ: Μεταβείτε στις σελίδες του Εκδοτικού για να κάνετε δικά σας τα βιβλία:

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα