Αυγό για γίγαντες

Αυγό για γίγαντες

Στο Πουλπουλοχωριό, οι κότες της κυρίας Πανωραίας, ετοιμάζονται για το Πάσχα. Βλέπετε, έχει διαδοθεί η φήμη πως τα αυγά της είναι άθραυστα και όλοι τρέχουν να τα αγοράσουν και να τα βάψουν κόκκινα για το Πάσχα. Έτσι, μόλις ο παππούς Αλέκτωρ πει το σύνθημα, όλες δίνουνε τα αυγουλάκια τους στη γιαγιά Πανωραία. Τι θα γίνει, όμως, με το μεγάλο αυγό της Στρουθένιας, που είναι διαφορετικό από τα άλλα;

Ένα εξαιρετικό παραμύθι, για το Πάσχα, που μας ενθουσίασε. Εκτός από τις πανέμορφες εικόνες της Αγγελικής Δελεχά, λατρέψαμε και το cd που περιέχει. Ένα cd με τραγούδια και αφήγηση, αλλά και οργανική εκτέλεση για… καραόκε!!! Ακόμη, θα βρείτε και πατρόν για πασχαλινή κατασκευή!!

Το βιβλίο γράφηκε από την Άννα Ιακώβου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ!

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα