Από την κορυφή ως τα νύχια … από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Από την κορυφή ως τα νύχια … από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός πρόσφατα κυκλοφόρησαν μια καταπληκτική σειρά βιβλίων για παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω. ¨Το θαυμαστό σώμα μας¨ είναι η νέα σειρά παιδικών βιβλίων της Παουλίνε Άουντ που μέσα από τα τρία βιβλία που ήδη κυκλοφορούν θα λύσει πολλές απορίες των παιδιών για το σώμα μας και τα όρια του, τα στάδια ανάπτυξης, την διαδικασία της σύλληψης, τη γέννηση, τη διαφορετικότητα….

Εμείς ξεκινήσαμε την σειρά με τον τίτλο ¨Από την κορυφή ως τα νύχια¨και μέσα από τις σελίδες του μάθαμε τα πάντα για το σώμα μας!! Από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών. Αναγνωρίσαμε τις διαφορές αλλά και τις ομοιότητες ανάμεσα στα κορίτσια και τα αγόρια. Μάθαμε πως πρέπει να φροντίζουμε το σώμα μας αλλά και να βρούμε σε ποιον μοιάζουμε. Στο τέλος του βιβλίου οι μικροί ήρωες καλούν το παιδί να κάνουν πράγματα μαζί. Επιπλέον θα βρείτε και παιχνίδια με αντιστοίχιση και διάφορες.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Σ’ αυτό το βιβλίο θα γνωρίσεις το σώμα σου από το πιο μικρό δαχτυλάκι ως την κορυφή του κεφαλιού σου. Ξέρεις πώς ονομάζονται όλα τα μέρη του σώματός σου; Και πώς πρέπει να φροντίζεις το σώμα σου; Θα τα μάθεις όλα στο βιβλίο που κρατάς!

Από την πρώτη στιγμή που έρχονται στον κόσμο, τα παιδιά αρχίζουν να ανακαλύπτουν τα μικρά και τα μεγάλα θαύματα που συμβαίνουν στο σώμα τους: με τα ποδαράκια τους περπατούν, με τα χεράκια τους πιάνουν και αγκαλιάζουν. Αργότερα, εξερευνούν τα συναισθήματά τους και ψάχνουν απαντήσεις για τον κόσμο.
Τα βιβλία της σειράς ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ κάνουν όλη αυτή την εξερεύνηση πιο εύκολη. Ειδικά σχεδιασμένα για μικρά παιδιά, έχουν πλούσια εικονογράφηση και περιλαμβάνουν παραδείγματα από την καθημερινότητα αλλά και ευκολονόητες εξηγήσεις για όλα τα θαυμαστά που συμβαίνουν στο ανθρώπινο σώμα. Στόχος είναι τα παιδιά να γνωρίσουν το σώμα τους, να μάθουν να το φροντίζουν, να το αγαπούν και να το προστατεύουν από νωρίς και για όλη τους τη ζωή.

Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν επίσης ¨Πως γίνονται τα μωρά;¨ και ¨Το ναι ή όχι¨ . Μπορείτε να δείτε τα βιβλία της σειράς και να αποκτήσετε το δικό σας αντίτυπο από την υπέροχη σειρά Το θαυμαστό σώμα μας που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός ΕΔΩ.

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα