Ανοίγω και Μαθαίνω: Παιδιά σαν κι εμένα … από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Ανοίγω και Μαθαίνω: Παιδιά σαν κι εμένα … από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός ξεχωρίζουν και στις παιδικές κυκλοφορίες. Πρωτότυπες ιδέες και μεγάλη ποικιλία  είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που θα συναντήσετε στις αναζητήσεις σας. Μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά για τους μικρότερους αναγνώστες είναι η σειρά Ανοίγω και Μαθαίνω. Συγκεκριμένα, το ΄΄Παιδιά σαν κ εμένα΄΄  είναι ιδανικό για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας και ανήκει στην κατηγορία της γεωγραφίας. Τα μικρά μας εδώ θα γνωρίσουν παιδιά από διάφορα μέρη του κόσμου και με τα παραθυράκια που προβάλλουν σε κάθε σελίδα θα μάθουν πως ζουν. Σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα για πολλά διασκεδαστικά απογεύματα.

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο..

…Γνώρισε παιδιά από διάφορα μέρη του κόσμου και μάθε πώς ζουν σε αυτό το διαδραστικό βιβλίο με παραθυράκια.
Καλλιεργεί την ενσυναίσθηση και την κοινωνικότητα.
Ιδανικό για μικρά παιδιά.
Πολλά διασκεδαστικά παραθυράκια!…

Θέλετε και εσείς να το αποκτήσετε; Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα του Εκδοτικού CLICK ΕΔΩ ή κάποιο από τα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς σας.

Καλή Ανάγνωση μικρά μας ζουζουνάκια!!

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας!

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα