Αγαπώ τα Χριστούγεννα…. Εκδόσεις Μίνωας

Αγαπώ τα Χριστούγεννα…. Εκδόσεις Μίνωας

Μια πραγματικά τρυφερή και απλή ιστορία έπεσε στα χέρια μας. Το χριστουγεννιάτικο βιβλίο του Ντάνιελ Χάουορθ ¨Αγαπώ τα Χριστούγεννα¨ κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μίνωας και ήρθε να μας θυμίσει μέσα από τα μάτια των παιδιών το νόημα των Χριστουγέννων. Ένα βιβλίο ιδανικό για παιδιά 2 ετών και άνω.. σίγουρα όμως μπορείτε να το διαβάσετε και σε μικρότερα!!

Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή αγάπης που πολλές φορές, εμείς οι μεγάλοι το ξεχνάμε. Για τα παιδιά όμως τα πράγματα είναι τόσο απλά και όμορφα. Μέσα από ρεαλιστικές εικόνες τοπίων και ζώων συσχετίζεται η καθημερινότητα των μικρών ζώων με αυτή των παιδιών. Όπως οι αλεπουδίτσες και όλα τα παιδιά αγαπούν τα Χριστούγεννα γιατί περνούν περισσότερο χρόνο με την οικογένεια τους αλλά και γιατί σαν τα σκιουράκια και τα παιδιά κρύβουν δώρα. Πολλά απλά και γλυκά παραδείγματα για να μας δείξουν την αξία των γιορτών, την αγάπη, την οικογένεια, τη ζεστασιά….

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο

Όλοι α αγαπούν τα Χριστούγεννα
και, πάνω απ’ όλο υ ς, τα αγαπάς εσύ!
Ένα βιβλίο που εξηγεί, με απλά λόγια,
τι είναι αυτό που κάνει τα Χριστούγεννα
τόσο ξεχωριστά, αναδεικνύοντας
το αληθινό τους νό
ημα.

Για να θυμηθείτε και εσείς γιατί Αγαπάμε τα Χριστούγεννα μπορείτε να προμηθευτείτε το δικό σας αντίτυπο από τις Εκδόσεις Μίνωας ΕΔΩ.

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα