Αγαπημένοι Ελληνικοί Μύθοι για παιδιά

Αγαπημένοι Ελληνικοί Μύθοι για παιδιά

Η μυθολογία είναι κάτι που θεωρώ συναρπάζει όλα τα παιδιά και από τα αγαπημένα μου αναγνώσματα ως παιδί. Ιστορίες μοναδικές, διαφορετικές που σε μεταφέρουν σε μαγικούς κόσμους. Οι μύθοι δημιουργούνταν από παραμυθάδες στην Αρχαία Ελλάδα με ιστορίες για θεούς και ανθρώπους, τα επιτεύγματα αλλά και τα παθήματα τους.

Μια όμορφη συλλογή με πέντε μύθους, ειδικά διασκευασμένους, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός και θα κάνει κάθε παιδί να αγαπήσει τη μυθολογία. Το βιβλίο ¨Αγαπημένοι Ελληνικοί Μύθοι για παιδιά¨ σε μετάφραση της Θεοδώρας Δαρβίρη, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω. Τους μύθους συνοδεύουν οι εικόνες της Σάρα Ουγκολότι.

Μέσα στις σελίδες του θα ανοίξουμε το κουτί της Πανδώρας για να μάθουμε τι κρύβει… Θα γνωρίσουμε το βασιλιά Μίδα και το χρυσάφι του… Θα μάθουμε για το δώρο της θεάς Αθηνάς, την πρώτη ελιά. Θα ταξιδέψουμε με τον Αρίωνα και το δελφίνι και τέλος, παρέα με τον Ηρακλή θα περάσουμε από τους στάβλους του Αυγεία.

Μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας αντίτυπο και να ξεκινήσει το ταξίδι του παιδιού σας στη μυθολογία με ένα κλικ ΕΔΩ. Το βιβλίο ¨Αγαπημένοι Ελληνικοί Μύθοι για παιδιά¨ κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός και θα είναι ιδανικό για τις βραδινές σας ιστορίες.

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα