Ένα λιοντάρι με γυαλιά!

Ένα λιοντάρι με γυαλιά!

Ο μικρός μας φίλος, ο Άλκης, δε βλέπει καθαρά! Όταν διαβάζει, τα γράμματα “χοροπηδάνε” και όταν βλέπει τηλεόραση, οι εικόνες είναι θολές! Πρέπει να φοράει τα γυαλιά του… Έλα, όμως, που εκείνος δε θέλει… Κι…εδώ που τα λέμε… ούτε κι εγώ ήθελα να τα φοράω, όταν ανακάλυψα ότι έχω μυωπία!!!

Μια μέρα,λοιπόν, ο Άλκης πηγαίνει βόλτα στο δάσος και συναντά ένα λιοντάρι…Οι δύο τους έχουν ένα κοινό… Κανένας τους δε βλέπει καθαρά χωρίς να φορέσει τα γυαλιά του! Τι λέτε; Θα καταφέρει το λιονταράκι να πείσει τον Άλκη να φοράει τα γυαλιά του;

Το παραμύθι της κυρίας Ιωάννας Κυρίτση- Τζιώτη, που θα κάνει τους μικρούς μας φίλους να αγαπήσουν τα γυαλάκια τους! Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΠΑΡΡΗΣΙΑ!

Στο τέλος του βιβλίου θα βρείτε μικρά παιχνιδάκια και πληροφορίες γι’ αυτή τη σημαντική ανακάλυψη !

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα