Ένα καβουράκι πολύ τακτικό … από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Ένα καβουράκι πολύ τακτικό … από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Καθώς αρχίζει να καλοκαιριάζει είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσουμε στα παιδιά μας για το πως θα φροντίζουν το περιβάλλον και συγκεκριμένα την θάλασσα. Οι Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορήσανε πρόσφατα ένα εξαιρετικό βιβλίο με περιβαλλοντικό μήνυμα με τίτλο ΄΄Ένα καβουράκι πολύ τακτικό΄΄ της Πολα Μποουλς σε μετάφραση της Πετρούλα Γαβριηλίδου. Απευθύνεται κυρίως σε παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω καθώς τα κείμενα είναι απλά και κατανοητά. Το συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί μια καλή αφορμή για να μιλήσετε γονείς και εκπαιδευτικοί για την ρύπανση του περιβάλλοντος και για τους κινδύνους που αυτή επιφυλάσσει. Ας ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά μας για τον πλανήτη, ας τους κάνουμε να αγαπήσουν το περιβάλλον και να το σέβονται. Ταυτόχρονα, μιλήστε τους για την ανακύκλωση και τους ΄΄χρωματιστούς΄΄ κάδους. Αξίζει να υπάρχει σε κάθε βιβλιοθήκη..

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο…

…Το Καβουράκι είναι πολύ τακτικό και αγαπάει την παραλία του. Οπότε, όταν έρχονται οι φίλοι του να το επισκεφτούν, περιμένει φυσικά ότι θα φροντίσουν να παραμείνουν όλα καθαρά… Αν όμως δεν το κάνουν; Τι γίνεται όταν οι φίλοι του αφήνουν σκουπίδια ΠΑΝΤΟΥ;
Με το περιβαλλοντικό του μήνυμα το βιβλίο αυτό θα παρακινήσει τα παιδιά να φροντίζουν τον πλανήτη μας μαζί με τους φίλους τους!…

Εάν θέλετε να αποκτήσετε ένα αντίτυπο επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα του Εκδοτικού με CLICK ΕΔΩ ή κάνοντας μια βόλτα από τα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς σας.

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας!

Καλή σας Ανάγνωση!!

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα