Ένα βιβλίο με …. υπέρ δυνάμεις!

Ένα βιβλίο με …. υπέρ δυνάμεις!

Από τις Εκδόσεις Κόκκινη Κλωστή Δεμένη κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της Σουζάνα Ίσερν ¨Ένα βιβλίο με… υπέρ δυνάμεις¨ κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 7 ετών και άνω. Η γλυκιά εικονογράφηση είναι του Ροθίο Μπονίγια και συνοδεύει ιδανικά το κείμενο. Μέσα στις σελίδες του θα γνωρίσουμε 18 παιδιά που μας εμπνέουν με τις ξεχωριστές  υπέρ δυνάμεις τους. Και πράγματι τα παιδιά του βιβλίου έχουν υπέροχες δυνάμεις… υπομονή, προσαρμοστικότητα, οργανωτικότητα που διδάσκουν μέσα από τις ιστορίες τους κάθε παιδί που θα τους γνωρίσει.

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο

Χορός, διάβασμα, χιούμορ, δημιουργικότητα, ευκινησία, μαθηματικά…
Όλοι οι άνθρωποι έχουμε κάποια απίστευτη ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ!
Μια ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ που κάνει τον καθέναν μας μοναδικό και ανεπανάληπτο.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ;

Αποκτήστε το δικό σας αντίτυπο του ¨Ένα βιβλίο με … υπέρ δυνάμεις¨ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κόκκινη Κλωστή Δεμένη με ένα κλικ ΕΔΩ.

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα