Ένα αδερφάκι για μένα!

Ένα αδερφάκι για μένα!

Ένα μικρό κοτοπουλάκι, μια μέρα, μαθαίνει από τους γονείς του πως σύντομα θα αποκτήσει αδερφάκι..Νιώθει περίεργα και αντιδρά παράξενα! Πώς θα καταφέρουν οι γονείς του να κάνουν το μικρό κοτοπουλάκι να αγαπήσει το αδερφάκι του;

Ο ερχομός ενός δεύτερου παιδιού, σίγουρα, “ταράζει” την ηρεμία μιας οικογένειας και κυρίως του πρώτου παιδιού. Ανάμεικτα συναισθήματα γεννιούνται με κυρίαρχο αυτό της ζήλιας.

Ένα όμορφο παραμύθι, που θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε το παιδάκι σας με πολύ διασκεδαστικό τρόπο. Το παραμύθι είναι της Γεωργίας Λάττα και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διάπλους. Η υπέροχη εικονογράφηση έχει γίνει από τον Γιώργο Σγουρό.

ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΩΡΟ!

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα