Ένας φίλος για τον Δρακούλη

Ένας φίλος για τον Δρακούλη

Ένα πολύ γλυκό βιβλίο, που ο μικρός μου δεν αφήνει από τα χέρια του, παραλάβαμε από τις Εκδόσεις Φουρφούρι. Το βιβλίο ¨Ένας φίλος για το Δρακούλη¨ του Ντέιβ Πίλκι αποτελεί το δεύτερο βιβλίο της σειράς και μέσα από τις περιπέτειες του προσφέρει γέλιο, διασκέδαση και μάθηση στους μικρούς αναγνώστες. Είναι μια όμορφη ιστορία για την ανάγκη μας για φιλία, αγάπη, το πόσο όμορφα νιώθουμε όταν μοιραζόμαστε αλλά και την απώλεια κάποιου που αγαπάμε. Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 7 ετών, άνετα διαβάζεται και από πολύ μικρότερα, και η ιστορία χωρίζεται σε μικρά κεφαλαιάκια. Στο τέλος του βιβλίου δίνονται εύκολες οδηγίες ζωγραφικής για να φτιάξετε και εσείς το δικό σας μικρό δράκο και το φίλο του το μήλο. Ο Δρακούλης, αυτός ο αγαθός και αξιαγάπητος δράκος, έχει γίνει και ήρωας παιδικής τηλεοπτικής σειράς.

Λίγα Λόγια για το βιβλίο

Ο αθώος Δρακούλης ψάχνει να βρει ένα φίλο, κανείς όμως δεν είναι πρόθυμος, άλλος είναι θυμωμένος, άλλος κουρασμένος…. Κάθεται σε ένα δέντρο να σκεφτεί και τότε στο κεφάλι του πέφτει ένα μήλο. Τον γλυκό μας δράκο βλέπει ένα φίδι και αποφασίζει να τον κοροϊδέψει κάνοντας ότι το μήλο μιλάει. Η ¨κοροϊδία¨ όμως του φιδιού θα φέρει στο Δρακούλη έναν απρόσμενο φίλο, το Μήλο. Περνούν όμορφα μαζί μέχρι τη στιγμή που ένας θαλάσσιος ίππος τρώει το Μήλο αφήνοντας μόνο το κοτσάνι. Η απώλεια του φίλου στενοχωρεί πολύ το Δρακούλη. Η αγάπη του όμως και η αθωότητα του θα του επιστρέψουν όχι μόνο ένα, αλλά πολλά μήλα!!

Μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας αντίτυπο από τις Εκδόσεις Φουρφούρι και να δείτε και άλλους τίτλους της σειράς ΕΔΩ

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα