΄΄Σέβομαι το σώμα μου΄΄… από τις Εκδόσεις Μίνωας

΄΄Σέβομαι το σώμα μου΄΄… από τις Εκδόσεις Μίνωας

Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ έρχονται να προσθέσουν, ακόμη, ένα βιβλίο στην συλλογή ΄΄Τόσο Απλά΄΄ . Μια καταπληκτική σειρά, παιδικών βιβλίων, που θίγει εύστοχα διάφορα καθημερινά ζητήματα που αφορούν και απασχολούν τους μικρούς μας φίλους. Η συγγραφέας και παιδίατρος Δρ. Κατρίν Ντόλτο με την πολύτιμη βοηθό της Κολίν Φορ- Πουαρέ μοιράζεται την μοναδική της γνώση για τα παιδιά. Ισχυρίζεται, άλλωστε, ότι η ζωή των παιδιών είναι μια συναρπαστική περιπέτεια γεμάτη πρώτες φορές, ανακαλύψεις και συναισθήματα πολύ έντονα. Γι΄ αυτό τα βιβλία που γράφουν είναι ιδανικά για την ηλικία τω 2 έως 6 ετών. Έτσι, η σειρά ΄΄Τόσο Απλά΄΄ απευθύνεται στα παιδιά, στους γονείς και στους ενήλικες με τους οποίους συναναστρέφονται, ενώ μέσα από την εκφραστική και τρυφερή εικονογράφηση αναδεικνύονται με εξαιρετικό τρόπο διάφορες στιγμές της καθημερινότητας. Μέσα από τις ιστορίες εκφράζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα αυτά που απασχολούν, μπερδεύουν και στεναχωρούν τα παιδιά. Επίσης, η ίδια η συγγραφέας εμφανίζεται στο τέλος κάθε βιβλίου ως Δρ. Κατ και απευθύνεται στους μικρούς αναγνώστες σαν να τους έχει εκείνη την στιγμή στο γραφείο της.

Ας πούμε, όμως, λίγα λόγια για τον νέο τίτλο της σειράς ΄΄Σέβομαι το σώμα μου΄΄. Όπως αναφέρεται και στο οπισθόφυλλο του βιβλίου τα χάδια είναι υπέροχα και απολαυστικά, όταν αυτοί που μας τα δίνουν σέβονται το σώμα μας. Ξεκινώντας, λοιπόν, να μελετώ το βιβλίο εντυπωσιάστηκα από το πόσο εύστοχα περιγράφει όλα εκείνα που πρέπει ένα παιδί να γνωρίζει από πολύ μικρή ηλικία. Το παρόν βιβλίο αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο στα χέρια των γονιών αλλά και των εκπαιδευτικών. Λεπτά ζητήματα που μπορεί να αποτελούσαν, παλαιότερα, ταμπού, τώρα μπορούν να αποτελούν θέμα συζήτησης τόσο στο σπίτι όσο και στην τάξη. Με έναν τόσο παιχνιδιάρικο τρόπο αφού η εικονογράφηση είναι εκπληκτική μπορείτε από σήμερα κιόλας να συζητήσετε, να παρατηρήσετε το σώμα και να ορίσετε τον γνωστό ΄΄Ο Κανόνας του εσωρούχου΄΄.

Αξίζει να μελετήσετε με τα παιδιά σας αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα και έξυπνη συλλογή. ΕΔΩ μπορείτε να βρείτε όλα τα βιβλία που έχουν κυκλοφορήσει από την συγκεκριμένη συγγραφέα. Στο Blog μας, επίσης, θα μπορέσετε να διαβάσετε αναλυτικά τον τίτλο ΄΄Καλοί και Κακοί΄΄ .

Τέλος, κάνοντας CLICK ΕΔΩ θα μπορέσετε να αποκτήσετε το δικό σας αντίτυπο με τίτλο ΄΄Σέβομαι το σώμα μου΄΄. 

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα