΄΄Ο Τίμος θέλει να τα κάνει όλα μόνος του΄΄ …. από τις Εκδόσεις Μίνωας

΄΄Ο Τίμος θέλει να τα κάνει όλα μόνος του΄΄ …. από τις Εκδόσεις Μίνωας

Οι αγαπημένες μας Εκδόσεις Μίνωας κυκλοφόρησαν πριν λίγο καιρό ένα, ακόμη, παιδικό βιβλίο, με πρωταγωνιστή τον λατρεμένο μας Τίμο. Η συγγραφέας της σειράς είναι η ΜΑΣΟΝΟ ΕΜΑΝΙΕΛ, την εικονογράφηση έχει επιμεληθεί ο ΚΟΜΠ ΜΕΛΑΝΙ και η μετάφραση έχει γίνει από την Έυη Γεροκώστα. Είναι ιδανικό για παιδιά ηλικίας 2+ (αν και μεταξύ μας είμαι και εγώ λάτρης του Τίμου, που είμαι λίγο μεγαλύτερη). Όλα τα βιβλία του φίλου μας έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα καθώς θα βρείτε σελίδες με δραστηριότητες που θα διασκεδάσουν το παιδί. Έτσι κ εδώ η τελευταία σελίδα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για εσάς, βρίσκοντας διαφορές ανάμεσα σε δυο εικόνες. Αφήστε το παιδί να παρατηρήσει πολύ καλά τις δυο εικόνες και να ανακαλύψει μόνο του τις μικρές διαφορές. Μια πολύ καλή εξάσκηση για να αυξήσουν την παρατηρητικότητα τους.

Λίγα λόγια, όμως, για το βιβλίο.. Όπως αναφέρει και ο τίτλος του βιβλίου ΄΄ο Τίμος θέλει να τα κάνει όλα μόνος του΄΄. Η αλήθεια είναι ότι σε πολλά τα καταφέρνει. Σε κάποια άλλα, όμως, δυσκολεύεται και χρειάζεται την βοήθεια των μεγάλων. Ο φίλος όλων των παιδιών επιστρέφει με μια, ακόμη, ιστορία από την καθημερινότητα των μικρών μας. Είμαι σίγουρη, πως όλοι στην βιβλιοθήκη σας έχετε, τουλάχιστον, μια ιστορία του Τίμου, αφού είναι συνυφασμένος με οποιαδήποτε φάση που διανύεται με το παιδί. Πόσες φορές το παιδάκι σας, ειδικά, στην ηλικία τω 3 ετών πιστεύει οτι μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του, κάνοντας, ταυτόχρονα, μικρές ζαβολιές;! Προτείνω να μην τους στερείτε, ποτέ, την προσπάθεια και την θέληση να καταφέρουν κάτι μόνοι τους και ας λερώνουν λίγο τα έπιπλα και την κουζίνα. Να είστε σίγουροι πως, ακόμη, και με την προσπάθεια να του δώσετε μεγάλη χαρά!

Εάν το μικρό σας είναι, ακριβώς, σε αυτή την φάση, που νομίζει οτι μπορεί να τα καταφέρει όλα μόνο του, μην διστάσετε να του αγοράσετε αυτό το βιβλίο κάνοντας CLICK ΕΔΩ!

Εάν, όμως, δεν γνωρίζετε καθόλου το γλυκό κουνελάκι Τίμο, ρίξτε μια ματιά στη συλλογή του ΕΔΩ!

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα